Voor kinderen zijn er erg veel bordspellen verkrijgbaar. Welke zijn het leukste en hebben de hoogste funfactor? Het zoeken naar een leuk nieuw bordspel dat geschikt is voor een kind kan soms erg lastig zijn. Welke moet je kiezen? Welke is het leukste en heeft de beste reviews?

 

Bordspellen kinderen Top 10:

 

Met behulp van de top 10 bordspellen voor kinderen bekijk je eenvoudig welke spellen het best zijn beoordeeld en erg populair zijn onder de kinderen. De actuele top 10 beste bordspellen en gezelschapsspellen voor kinderen zie je op bol.com:

Bordspellen leeftijd kind

Zoek je een bordspel voor een kind in een speciale leeftijd? Bijvoorbeeld voor een verjaardag, schoolrapport, zwemdiploma of gewoon omdat het leuk is om samen een spelletje te spelen? De bordspellen top 10 geeft je een goed advies over de meest populaire bordspellen voor kinderen.

Spellen kinderen 4 jaar

Welke spellen worden veel gespeeld door kinderen van 4 jaar oud? Bekend zijn de spellen van de actieheld Paw Patrol of de Jumbo spellen zoals Knibbel Knabbel Knuisje. Het zijn eenvoudige spellen die voor kinderen van 4 jaar voor veel plezier zorgen. Je zult zien dat ze hiermee uren zoet kunnen zijn zonder zich te vervelen.

Bordspellen 5 en 6 jaar

Voor de leeftijd van 5 en 6 jaar is het spel Stef Stuntpiloot of Kroko Loko erg populair. Maar ook de inmiddels legendarische Toren van Pisa is voor kinderen van 5 en 6 jaar een leuk spel om te spelen. Wist je dat de meisjes van 5 en 6 jaar erg gek zijn op Ravensburger Bunny Hop en dat Pop Up Piraat bij deze leeftijd ook nog erg veel wordt gespeeld? Bekijk de meest populaire spellen voor kinderen in de top 10 bovenaan deze pagina.

Kinderspellen voor 7 en 8 jaar

Wie snel genoeg is kan het spel Halli Galli altijd winnen. Wie maakt de juiste combinatie en zorgt dat hij als eerste al zijn kaarten op heeft en als eerste op de bel slaat? Halli Galli is bij kids van 7 en 8 jaar erg populair. Het spel heeft dan ook goede beoordelingen.

Bordspellen kinderen 9, 10, 11 en 12 jaar

Het spelen van strategische bordspellen is erg leuk met kinderen van 9 tot 12 jaar oud. Ze leren op deze leeftijd al meer vooruit denken en zetten daarmee goede stappen in het ontwikkelen van deze vaardigheid. Wat ook erg leuk is is Beverbende. Door jong en oud wordt dit leuke kaartspel veel gespeeld. Wat op dit moment ook erg populair is dat is het spel Ticket to Ride. Ken jij deze al?

Kinder bordspellen 13 jaar en ouder

Het leggen van een goed potje Rummikub wordt door kids van 13 jaar of ouder veel gedaan. Het is één van de meest populaire bordspellen voor kinderen. Wat ook erg populair is dat zijn het Keezenspel en Mens erger je niet samen met Valse Motten en Catan. Bekijk in de bovenstaande top 10 de bordspellen voor kinderen met de beste beoordelingen en hoogste populariteit.

Top 10 bordspellen voor kinderen

Bordspellen zijn in in verschillende leeftijdscategorieën. Zo zijn er voor de jongste kinderen eenvoudigere spelletjes en voor de tieners al lastige denkspellen of strategische bordspellen waarbij je ook alvast over de volgende zet moet gaan nadenken. De top 10 bordspellen voor kinderen is een handig hulpmiddel wanneer je niet goed weet welk spel op dit moment erg populair is en je zeker moet aanschaffen. Zoek je een spel met de beste beoordelingen? De top 10 bordspellen voor kids heeft het alvast uitgezocht.

Beste kinder bordspellen

De beste kinderbordspellen zijn voorzien van de meeste sterren uit de reviews en hebben de meeste positieve reviews. De top 10 met kinderbordspellen is samengesteld door de spellen zelf te testen en te kijken naar de ervaringen van andere gebruikers. Doordat dit een doorlopend proces is en de onderstaande top 10 regelmatig wordt geüpdatet, zie je altijd welke kinderspellen het beste zijn. Benieuwd welke dat zijn? Bekijk hieronder de top 10 en klik op één van de spellen voor meer informatie.

Bordspellen top 10 kinderen

De bordspellen top 10 voor kinderen zijn in verschillende soorten en moeilijkheidsgraden. Het is vanzelfsprekend dat bordspellen voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar eenvoudiger te spelen zijn dan bordspellen voor kinderen in de leeftijd van 13 jaar en ouder. In de bordspellen top 10 voor kinderen hebben we hier rekening mee gehouden. Alleen de beste spellen met de beste beoordelingen zijn hierin opgenomen. De mooiste spellen om te spelen in bovenstaande top 10.

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan eens onze andere top 10 lijstjes met daarin de beste de leukste bordspellen van 2022; familiespellen, top 10 bordspellen en reisspellen.